b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


PROGENYPROGENY (1998)
TOP LINETOP LINE (1988)
STRANGE INVADERSSTRANGE INVADERS (1983)
EYES BEHIND THE STARSEYES BEHIND THE STARS (1978)
END OF THE WORLDEND OF THE WORLD (1977)
INVADERINVADER (1992)
THEY CAME FROM BEYOND SPACETHEY CAME FROM BEYOND SPACE (1967)
THE X FILESTHE X FILES (1998)
NOT LIKE USNOT LIKE US (1995)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
ALIEN SEED (1989) ()
Age Line
15
  ALIEN SEED  
:
: , , , , , , Sexploitation
Bob James
Erik Estrada, Heidi Paine, Steven Blade, Shellie Block, David Hayes, Terry Phillips, Steve Gellman, Ben Mardel, Nick Grizzly, Jodi Blunt
Bob James, Douglas K. Grimm, Robert Hyatt
Mark Paglia, Dale Mitchell, Jerry Graham, John Fitzgerald, Erik Estrada, Robert Hyatt
John Standish
Kenny Carmack
Douglas K. Grimm, Ken Koenig, Tom Matthies
Patrick Denver
:

νας συγγραφας προσπαθε να προστατεσει μια γυνακα που κυοφορε το παιδ εξωγινων απ τα χρια της κυβρνησης και ενς παρανοκο επιστμονα που θλουν το βρφος για δικος τους σκοπος.

:

Alien Seed - Erik Estrada, Steven Blade
Alien Seed - random nudityΦτηνιρικη βιντεοταινα απ την περοδο που ρχισε να φανεται η παρακμ της χρυσς εποχς του VHS. Πρκειται για μια τυπικ ιστορα εξωγινων και κυβερνητικς συνωμοσας σαν δεκδες που χουμε δει κατ καιρος, αλλ που η επιλογ του βντεο ως το μσο στο οποο γυρστηκε βλπτει ανεπανρθωτα την παραγωγ η οποα σε καννα σημεο δεν μπορε να σηκσει κεφλι και εναι τσο κακ που δεν γνεται καλ οτε για τους λθος λγους.

Alien Seed - Erik EstradaΠαραγωγς εταιρα η Action International Pictures με εξειδκευση στις φτηνς ταινες δρσης γυρισμνες κατευθεαν στο βντεο με αρκετ δραστηριτητα εκενη την περοδο, και σγουρα με σκπιμη χρση αυτο του ονματος μπας και κλψουν λγη απ την περασμνη δξα της American International Pictures, με την οποα μοιρζονται τα δια αρχικ.

Alien Seed - Heidi PaineΕξωγινοι απαγγουν δο αδελφς τις οποες αφνουν γκυες χωρς αυτς να το γνωρζουν παρ μνο σε ακαθριστους εφιλτες και ορματα. Μετ το φνο της μιας εκ των δο, η Lisa (Heidi Paine) βρσκει υποστριξη σε ναν συγγραφα (Steven Blade) που θεωρεται ειδικς στο θμα των εξωγινων. Οι δυο τους αρχζουν να σκαλζουν την υπθεση, αλλ απ εκε και πρα αρχζει να ανελητο κυνηγητ τσο απ ναν επιστμονα ονματι Stone (Erik Estrada) που θλει το εξωγινο παιδ της Lisa για τους δικος του σκοπος σο και απ μια μυστικ κυβερνητικ οργνωση που δεν διστζει να σκοτσει εν ψυχρ ποιον γνωρζει οτιδποτε για την υπθεση.

Alien Seed - Heidi Paine again να απ τα βασικ στοιχεα του ALIEN SEED το οποο απ την αρχ της προβολς καθορζει το πς θα κυλσουν τα πργματα εναι το μπερδεμνο σενριο που προσπαθε να κνει μια χιλιοειπωμνη ιστορα να μοιζει πρωττυπη. Η επιτυχα αυτο του εγχειρματος εναι τουλχιστον περιορισμνη, για να μην πω ανπαρκτη, καθς εκενη την εποχ αλλ κυρως στα επμενα χρνια χουμε δει δεκδες καλτερες παραγωγς με παρμοια θεματικ, για να μη μιλσω για τις 9 σεζν των τηλεοπτικν THE X FILES.

Alien Seed - aliens at workΚατ τα λοιπ, χουμε πρτα απ λα απστευτα ξλινες ερμηνεες απ τους περισστερους πρωταγωνιστς που πντως εναι ταιριαστς με τους διαλγους που εναι περπου στο διο εππεδο φτνιας. Δετερον, οι σκηνς δρσης στην καλτερη περπτωση προκαλον τον οκτο. Δεν εναι υπερβολ να πω τι η πιο εντυπωσιακ σκην ταν να πρασμα μσα απ τζαμαρα δοσμνο σε slow motion που κνει τον μσο θεατ να αναρωτιται τι εντυπωσιακ βρκε η ομδα παραγωγς στε να τονσει τσο αυτ σο και παρμοιες σκηνς.

Alien Seed - aliens doing twisted scienceΣτο διο πνεμα, τα πιστολδια και τα ηχητικ εφ που τα συνοδεουν θα φρουν βλμματα απορας εν πανταχο παροσα εναι και εκνευριστικ ηλεκτρονικ μουσικ βιντεοταινας η οποα χτυπει στο κεφλι ελλεψει ατμσφαιρας και δεδομνης της παντελς απουσας ρυθμο. Θα μποροσε να ταν Ελληνικ παραγωγ της εποχς, αλλ τουλχιστον κποιες απ αυτς εχαν στω λγο γλιο και σγουρα πολ λιγτερες σεναριακς αφλειες και τρπες. Το γλιο στο ALIEN SEED δεν ρχεται ποτ αφο το σενριο δεν χει χιομορ, εν ακμα και σκηνικ που θα φανονταν τσο κακ που εναι καλ σε μια κινηματογραφικ παραγωγ πνε στρφι σχεδν αποκλειστικ λγω των περιορισμν της βιντεοταινας.

Alien Seed - Steven Blade in awkward positionΟυσιαστικ τι χει να προσφρει η ταινα συγκεντρνεται στο τελευταο τταρτο που χει λγη δρση που ξεφεγει απ τη μετριτητα, κποια μορφα ειδικ εφ gore και λο τον σχετικ προβληματισμ για την πορεα της ανθρωπτητας, αν μπορε κανες να χαρακτηρσει ως προβληματισμ δυο- τρεις σκρπιες ατκες περ κθαρσης του ανθρπινου γνους και ερχομο της νας εποχς λγω του παιδιο της πρωταγωνστριας. Απ εκε και πρα χουμε και κποιες σκηνς ανατιου γυμνο, προσφορ του στριπτιτζδικου στο οποο δουλεει ο χαρακτρας της πρωταγωνστριας και το οποο σμφωνα με πηγς εναι πραγματικ, πως και οι καλλγραμμες χορετριες εναι πραγματικς στριπτιτζοδες.

Alien Seed - Heidi Paine in actionΟ Erik Estrada εναι το κεντρικ ενδιαφρον με μια ερμηνεα που μοιζει επιπδου σκαρ σε σγκριση με τις υπλοιπες, αλλ ο χαρακτρας του εντελς ευκαιριακς και χωρς ουσιαστικ στχο. Σαν να εχε γραφτε το σενριο δη και ταν συμφνησε ο Estrada με την παραγωγ να συμμετχει, προσθεταν εκενη τη στιγμ πλνα και στρι που μως δεν κολλει πουθεν στο υπλοιπο. Πντως χει τρελ μαλλ και αρκετς κακεντρεχες γκριμτσες και οι fans του λατινογεν ηθοποιο λογικ δεν θα χουν παρπονο απ την παρουσα του.

Alien Seed - random action momentΓενικ μπορ με ασφλεια να πω τι η ταινα απευθνεται μνο σε σκληροπυρηνικος fans του Erik Estrada που τυχν να θλουν λες τις παραγωγς στις οποες συμμετεχε ο λατινοαμερικνος ηθοποις εξσου σκληρος fans της παραγωγο εταιρας στους ρομαντικος των ταινιν με εξωγινους (πως εγ) που πντως πολ δσκολα θα βρουν κτι στο ALIEN SEED με το οποο να ταυτιστον πραγματικ.

DVD Notes:

Δεν υπρχουν εκδσεις στη χρα μας.

DVD :

R0 Αμερικ (Image Entertainment)

Η μοναδικ αυτ γνωστ κδοση εναι χωρς περικοπς και με εικνα ποιτητας VHS..


.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating


Gore
2
;

Users rating

(0 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa