b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


STRANGE BEHAVIORSTRANGE BEHAVIOR (1981)
TERRORVISIONTERRORVISION (1986)
BLUE SUNSHINEBLUE SUNSHINE (1978)
FEAST OF FLESHFEAST OF FLESH (1967)
THE KEEPERTHE KEEPER (1976)
INVASION OF THE BODY SNATCHERSINVASION OF THE BODY SNATCHERS (1956)
THEY LIVETHEY LIVE (1988)
NIGHT OF THE BIG HEATNIGHT OF THE BIG HEAT (1967)
STRANGE INVADERSSTRANGE INVADERS (1983)
AWAKENING OF THE BEASTAWAKENING OF THE BEAST (1970)
TIME TRAVELERSTIME TRAVELERS (1976)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
STAY TUNED FOR TERROR (1965) ()
: Extraña Invasión
Age Line
  STAY TUNED FOR TERROR  
: ,
: , , , ,
Emilio Vieyra
Richard Conte, Jorge Rivera Lopez, Eddie Pequenino, Eduardo Munoz, Susana Beltran, Anna Strasberg, Ignacio de Soroa, Sergio Vandes
Emilio Vieyra, Les Rendelstein, Philip Kearney
Víctor Buchino
Anibal Gonzalez Paz
Juan Carlos Masias
:

να αγνστου προλευσης τηλεοπτικ σμα εθζει τους κατοκους μιας μικρς πλης κνοντς τους να συμπεριφρονται σαν επικνδυνοι ναρκομανες ταν δεν βρσκονται υπ την επρει του.

:

Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 01
Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 02Εντελς γνωστη Αργεντνικη ταινα μυστηρου και επιστημονικς φαντασας απ τον Emilio Vieyra, την οποα ανακλυψα εντελς απ το πουθεν και πλι καλ, γιατ εναι μια δυνατ προσπθεια που προσωπικ με φησε προ εκπλξεως κυρως για το σενριο της αλλ και για τον τρπο με το οποο το παρουσιζει ο σκηνοθτης του THE CURIOUS DR HUMPP.

Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 03Η υπθεση χει να κνει με να αγνστου προλευσης τηλεοπτικ σμα που κνει την εμφνισ του στις οθνες των κατοκων μιας μικρς πλης. Στην αρχ ο κσμος νομζει τι εναι πρβλημα της κεραας, αλλ ταν καταλαβανουν τι τα παρσιτα εμφανζονται μνο στις τηλεορσεις της πλης και πουθεν αλλο, ττε μια παρα επιστημνων με πρτο και καλτερο τον Steve (Richard Conte) αρχζουν να προβληματζονται. Αποδεικνεται τι μετ απ επαναλαμβανμενη κθεση στο μυστηριδες σμα, οι νθρωποι εθζονται και μετατρπονται σιγ- σιγ σε βουλα πρεζκια που δεν διστζουν να κνουν τα πντα για να ξανακαθσουν μπροστ στην οθνη και χωρς κποιο λλο ενδιαφρον για τη ζω.

Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 04Πρτα θματα που παρουσιζουν τα συμπτματα εναι τα παιδι της πλης, τα οποα στρφονται βαια εναντον των γονιν τους ταν αυτο κλενουν τις τηλεορσεις προσπαθντας να τα προστατεσουν, εν τα συμπτματα επεκτενονται και σε ηλικιωμνους και λλες ευπαθες ομδες που συνθως περνον το χρνο τους μπροστ απ την TV. Οι τοπικς αρχς χουν χσει το μποσουλα, καθς οι εθισμνοι αρχζουν να δημιουργον κανονικ εξγερση στην πλη ταν στερονται του εθιστικο σματος και μνο η ομδα επιστημνων μπορε να ανακαλψει την προλευση του σματος πριν εναι πολ αργ για την πλη.

Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 05Το STAY TUNED FOR TERROR εναι μια μεγλη κπληξη για τους fans της ψαγμνης επιστημονικς φαντασας. Παρλο που ο προπολογισμς εναι φανερ πενιχρς και η ταινα εναι γυρισμνη με στχο την Αμερικνικη αγορ (υποτθεται διαδραματζεται σε Αμερικνικη συνοριακ πλη), το σενριο καταφρνει να κνει να απλ κοινωνικ σχλιο για τις επιπτσεις της συνεχς κθεσης στην τηλεραση να χει μεγλο ενδιαφρον και μχρι το φινλε ο θεατς να μην καταλαβανει τι ακριβς γνεται και πς μπορε να εξελιχθε η ιστορα.

Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 06Απ εκε και πρα δεν λεπει και λγο απ ψευδοεπιστημονικ μπλα- μπλα που κπως ρχνει τον πολ καλ ρυθμ, αλλ η μικρ διρκεια της ταινας δεν αφνει το θεατ να πρει ανσα, με τις εξελξεις στην πλοκ να τρχουν με ταχτητα... τηλεοπτικο σματος. Προς αυτ την κατεθυνση χουμε αρκετ καλς ερμηνεες απ τους περισστερους πρωταγωνιστς, με τον Αμερικνο Richard Conte να κνει ,τι μπορε παρ το φρικτ ντουμπλρισμ του στα Ισπανικ, εν ναν ευχριστο ρλο χει και η τακτικ σε ταινες του σκηνοθτη Susana Beltran.

Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 07Οι επιρρος της ταινας εναι πολλς, με στοιχεα απ drugsploitation ταινες της εποχς που εναι συνθης πρακτικ του Emilio Vieyra, πως και η γενικτερη ψυχεδελικ αισθητικ και κινηματογρφηση. λλες προρχονται κυρως απ το VILLAGE OF THE DAMNED (1960) στο οποο χρωστει πολλ το σενριο, εν προς το φινλε γνονται φανερ στοιχεα που υπρχαν στο INVASION OF THE BODY SNATCHERS. Πολλς λλες μεταγενστερες παραγωγς (τα THEY LIVE, HALLOWEEN III: SEASON OF THE WITCH και NIGHT OF THE BIG HEAT μου ρχονται αβαστα στο μυαλ) φανεται να χουν επηρεαστε με τη σειρ τους απ το STAY TUNED FOR TERROR που πντως χει φρεσκδα και πρωτοτυπα και αυτ δεν μπορε κανες να του το αρνηθε.

Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 08Το φινλε δνει λση στο μυστριο την οποα θα ταν δικο για αυτος που σκοπεουν να αναζητσουν την ταινα να αποκαλψω, αλλ θεωρ τι πρπει να αναφρω τι δυστυχς δεν αποφεγει κποια κλισ, προφανς για να κνει την ιστορα λγο πιο επεπτη. μως ακμα κι τσι, η διγησ του κινεται σε πολ ψυχεδελικ μοτβα και θγει αρκετ θματα πρα απ τον εθισμ στα ναρκωτικ και το πσο δσκολη εναι η αποκατσταση. Το πιο προφανς εναι η ευκολα με την οποα οι θεατς της TV αφνονται σαν ρμαια στην κθε εκπομπ αμφιβλου ποιτητας που τους σερβρεται, σε σημεο να απαρνονται την πραγματικ ζω για να μνουν εκοσια εγκλωβισμνοι στον μαγικ αλλ ψετικο κσμο της.

Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 09Αν και η ταινα κατατσσεται σε διφορα media ως κωμωδα, προσωπικ δεν εδα κτι ιδιατερα αστεο, εκτς σως απ το κλμα πανικο και τους τρπους με τους οποους το κθε σπιτικ προσπαθε να αντιμετωπσει την κρση. μως μιλμε για συγκαλυμμνο χιομορ που δσκολα θα κνει τους θεατς να γελσουν δυνατ κατ τη διρκεια της προβολς. Το χιομορ πιο πολ φανεται να χρησιμοποιεται για να τονσει τις διφορες θεματικς με τις οποες καταπινεται το σενριο και να δσει περισστερη τροφ για σκψη στους θεατς.

Stay Tuned For Terror aka Extrana Invasion 10Ττοια υπρχει μπλικη σε μια διαχρονικ αδικημνη προσπθεια ενς απ τους πιο καταξιωμνους Αργεντνους exploitation δημιουργος της εποχς του, ο οποος γινε γνωστς απ λλες μλλον καττερες ταινες πως το υπερτιμημνο BLOOD OF THE VIRGINS. Εξυπακοεται τι αξζει μια καλ κυκλοφορα μεσα και, παξ και γνει αυτ, δεν χω καμα αμφιβολα τι το STAY TUNED FOR TERROR θα βρει μεσα το κοιν του και θα γνωρσει την αναγνριση που του αξζει και που χει καθυστερσει δη πολλ χρνια.

DVD Notes:
DVD :


.


.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstarstarstar

Gore
0
;

Users rating

(0 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa