b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


THE EARTH DIES SCREAMINGTHE EARTH DIES SCREAMING (1965)
LIFEFORCELIFEFORCE (1985)
THE LAST MAN ON EARTHTHE LAST MAN ON EARTH (1964)
NIGHT OF THE COMETNIGHT OF THE COMET (1984)
NIGHT OF THE BIG HEATNIGHT OF THE BIG HEAT (1967)
NIGHT OF THE LIVING DEADNIGHT OF THE LIVING DEAD (1968)
NIGHT SHADOWSNIGHT SHADOWS (1984)
PLANET OF THE VAMPIRESPLANET OF THE VAMPIRES (1965)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
INVISIBLE INVADERS (1959) ()
Age Line
  INVISIBLE INVADERS  
: ,
: , , ,
Edward L. Kahn
John Agar, Jean Byron, Philip Tonge, Robert Hutton, John Carradine, Hal Torey, Paul Langdon, Eden Hartford
Samuel Newman
Robert E. Kent
Paul Dunlap
Mauri Gertsman
Phillip Scheer
:

Αρατοι εξωγινοι εισβλλουν στη Γη με στχο να την κατακτσουν κυριεοντας τα σματα των νεκρν εν μια ομδα ανθρπων προσπαθε να τους σταματσει.

:

Invisible Invaders 1Επιστημονικ φαντασα δεκαετας του 50! Φτηνιρικα ειδικ εφ, ατελεωτο ψευδοεπιστημονικ μπλα- μπλα, υπερβολικ φιλδοξα σενρια και αφγηση απ αφηγητ στην αρχ και το τλος των ταινιν. Αν αντιμετωπζετε την παραπνω μνι- λστα με νοσταλγα και χαμγελο, ττε μλλον εστε fans του συγκεκριμνου εδους. Μπως τυχανει να εστε και zombie fans; Αν οι απαντσεις στις δο ερωτσεις εναι ναι, ττε το INVISIBLE INVADERS εναι μια ταινα που δεν πρπει να χσετε.

Invisible Invaders 2Ο ττλος, αρκετ περιγραφικς και κατατοπιστικς. νας πυρηνικς επιστμονας (John Carradine) σκοτνεται καθς τα πειρματα του προκαλον θανατηφρο ατχημα στο εργαστριο. μως το διο βρδυ εμφανζεται στην πρτα του φλου και συναδλφου του Adam (Philip Tonge στον τελευταο ρλο πριν το θνατ του το 1959) για να του εξηγσει τι εναι εξωγινος ο οποος χρησιμοποιε το σμα του νεκρο επιστμονα για να επικοινωνσει. Η φυλ του ζει για ατελεωτα χρνια στο Φεγγρι και πλον ρθε η ρα τους να κατακτσουν τη Γη απαιτντας νευ ρων παρδοση λων των χωρν για να μην αρχσουν τις εχθροπραξες, οι οποες μεταξ λλων περιλαμβνουν τη χρση των πτωμτων των πρσφατα αποθανντων σαν ξενιστς.

Invisible Invaders 3Ο Adam αντιστκεται στην ιδα, λγοντας στον εξωγινο τι οι ηγεσες της Γης θα τους πολεμσουν, αλλ το πρβλημα εναι τι οι εισβολες εναι αρατοι και η τεχνολογα της Γης δεν μπορε να τους αντιμετωπσει. τσι ο Adam μαζ με ναν στρατιωτικ (John Agar) και λλους 2 ανθρπους απομωννονται σε να εργαστριο προσπαθντας να βρουν μια μθοδο που μπορε να κνει ορατος τους εισβολες. Την δια στιγμ, οι εξωγινοι αρχζουν ανελητο σφυροκπημα των πλεων του πλαντη εν τα κυριευμνα πτματα επιδδονται στο φονικ ργο τους σε ποιον συναντον.

Invisible Invaders 4πως στις περισστερες αντστοιχες παραγωγς της εποχς, τσι και στο INVISIBLE INVADERS ο προπολογισμς εναι τουλχιστον πενας, αλλ το ξυπνο σενριο το καλπτει με την καθ λα εξωφρενικ παραδοχ τι οι εξωγινοι εναι αρατοι. τσι αποφεγονται πλνα διαστημοπλοων και απευθεας εμφνιση των εισβολων, εν οι πολλς σκηνς καταστροφς εξυπηρετονται απ πανταχο παρντα πλνα αρχεου και σκηνς δανεισμνες απ λλες παραγωγς.

Invisible Invaders 5Το θαμα κυμμανεται στα γνριμα εππεδα αντστοιχων παραγωγν, αλλ η διαφοροποηση ρχεται απ την επμενη σεναριακ παραδοχ τι οι εισβολες κυριυουν τα σματα των νεκρν τα οποα χρησιμοποιον για να επιτεθον στους ανθρπους. Με αυτ τον τρπο, το INVISIBLE INVADERS μετατρπεται σε μια απ τις πρτες ταινες με ζμπι στο Αμερικνικο σινεμ, νας φανερς πργονος του NIGHT OF THE LIVING DEAD. Φυσιολογικ, η δρση των ζμπι κθε λλο παρ αιματηρ εναι, αλλ εμαι ββαιος τι το κοιν της εποχς θα παθε την πλκα του βλποντας τους αργοκνητους και βαρι μακιγιαρισμνους ζωντανο νεκρος να παρελανουν για πρτη φορ στη μεγλη οθνη.

Invisible Invaders 6Κακ τα ψματα, η παρξη των ζμπι εναι ο βασικς λγος που η ταινα ακμα αντχει στον χρνο, μιας και εξ ορισμο η υπθεση των αρατων εισβολων μλλον προκαλε περισστερα γλια παρ τρομρες. Οι σκηνς στις οποες εμφανζονται οι ζωντανο νεκρο εναι λα τα λεφτ και δεχνουν ξεκθαρα τι το INVISIBLE INVADERS ταν η βασικ επιρρο για ταινες πως THE EARTH DIES SCREAMING αλλ και το διο το NIGHT OF THE LIVING DEAD και αυτ απ μνο του λει πολλ για την ιστορικ σημασα της ταινας του Edward L. Kahn (IT! THE TERROR FROM BEYOND SPACE).

Invisible Invaders 7Απ εκε και πρα χουμε αρκετ γργορο ρυθμ μιας και η διρκεια της ταινας μλις που φτνει τα 67 λεπτ και αρκετ δρση στω και κπως ξεπερασμνη στις μρες μας, εν ο αφηγητς δνει ρστα αφο αυτ τη φορ η αφγηση δεν περιορζεται στην αρχ και στο τλος, αλλ συνεχζεται σε λη τη διρκεια της ταινας. χουμε επσης τον John Carradine προβλψιμα σε μικρ αλλ ουσιαστικ ρλο εν ο ρωας εναι ο John Agar στο ρλο του πιο physical χαρακτρα και γκομενιρη της υπθεσης. Φυσιολογικ, δεν λεπουν και αρκετς αναληθοφνειες, αρκετ ψευδοεπιστημονικ φλυαρα πως και διλογοι ποιτητας τσο κακο που εναι καλο߻ για να συμπληρωθε η εικνα.

Invisible Invaders 8Για να ευχριστο απγευμα, το INVISIBLE INVADERS περνει με νεση τη βση και συστνεται στους fans επιστημονικς φαντασας των 50s αλλ και στους φλους των ταινιν με ζμπι, αν μη τι λλο για να δουν απ πο κρατον οι ρζες σως των πιο δημοφιλν κακν του σινεμ τρμου.

DVD Notes:

Δεν υπρχουν γνωστς κυκλοφορες στη χρα μας.

DVD :

R1 Αμερικ (MGM) Midnite Movies μαζ με το JOURNEY TO THE SEVENTH PLANET

Η μοναδικ αυτ γνωστ κδοση εναι χωρς περικοπς και περιχει το trailer..


.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstarstar

Gore
1
;

Users rating

(0 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa