b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


PSYCHO: THE SNUFF REELSPSYCHO: THE SNUFF REELS (1998)
AFTERMATHAFTERMATH (1994)
GUINEA PIG: DEVILS EXPERIMENTGUINEA PIG: DEVILS EXPERIMENT (1985)
GUINEA PIG 2: FLOWER OF FLESH AND BLOODGUINEA PIG 2: FLOWER OF FLESH AND BLOOD (1985)
SNUFFSNUFF (1976)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
SUICIDE DOLLS (1999) ()
: Satsu Satsu (Ayame)
Age Line
18
  SUICIDE DOLLS  
:
: , snuff,
Tamakichi Anaru
:
Τρεις ιστορες με θμα την αυτοκτονα.
:
Αυτ την πολ παρξενη ταινιολα διρκειας λγο κτω απ μα ρα την πτυχα απ το πουθεν σε μια πειρατικ κπια στα Ιαπωνικ και χωρς υπτιτλους, οπτε ομολογ τι δεν πιασα και πολλ πργματα απ τους διαλγους. Πντως ακμα και τσι μου κανε αρκετ εντπωση μιας και δεν εμαι σγουρος αν τελικ χει και μεγλη σημασα ο οτως λλως ελαχιστοποιημνος διλογος.

Το SUICIDE DOLLS εναι χωρισμνο σε τσσερα μρη, σαν μικρς ιστορες αφιερωμνες στο γενικ θμα της αυτοκτονας, πως μαρτυρει και ο ττλος λλωστε. Στο πρτο, βλπουμε μια νεαρ να κετεται σκοπα στο δωμτι της, φανερ βαριεστημνη και με ολγη απελπισα. Μετ απ καναδυ φαινομενικ ανοσια τηλφωνα, πολλ τσιγρα και ολγον τι απ κρακ αρχζει να παζει ρωσικ ρουλτα με να περστροφο, με απλυτα προβλψιμα και αιματηρ αποτελσματα.

Στο δετερο μρος, μια λλη νεαρ καθισμνη σε να τραπζι βλπει κποια χαρτι που της παραδδει χωρς λγια νας ντρας, που φανεται τι την ταρζουν αρκετ. Μλις φεγει ο ντρας, η κοπλα αρχζει να ξαπλνει στο πτωμα φανερ καταρρακωμνη, μχρι τη στιγμ που μεταφρει μια καρκλα και να σκην ξω απ το δωμτιο, και το επμενο που βλπουμε εναι τον απαγχονισμ της, ο οποος πντως δεν εναι και τσο ρεαλιστικς.

Η τρτη και πιο παρξενη ιστοριολα χει να κνει με μια ακμα νεαρ που συζητει με τα μλη ενς κινηματογραφικο συνεργεου, προτο κνει το πιο ανατριχιαστικ και ρεαλιστικ χαρακρι που χω δει ποτ σε ταινα. Το τι συζητει πριν την ανατριχιαστικ αυτ πρξη δεν μπορ να πω με βεβαιτητα λγω του τι δεν μιλω Ιαπωνικ, αλλ το φος της μοιζει πντα γαλνιο, σαν να κανε κτι που ταν καθαρ δικ της επιλογ. Στη συνχεια, το συνεργεο επιδδεται σε μια αταριαστη με την υπλοιπη ταινα φρικαλετητα πνω στο ψυχο πλον σμα της κοπλας, που οδηγε τον ναν απ αυτος κατ ευθεαν στην τουαλτα για εμετ. Τι κνει; Μα, την υποχρεωτικ extra λεπτομερειακ βα προς το ματκι της κακμοιρης κοπλας!

Το τταρτο μρος εναι να ολιγλεπτο μακβριο κουκλοθατρο, με τη συνοδεα πολ ακραας industrial/ noise μουσικς στυλ Merzbow και Brighter Death Now, που αν και μοιζει να μην χει καμα λογικ, ταιριζει απλυτα με την υπλοιπη ταινα.

Το SUICIDE DOLLS εναι φανερ τι γυρστηκε με πενιχρ μσα και κατευθεαν στο βντεο με εξοπλισμ που μοιζει σαν μια συνηθισμνη βντεο κμερα χειρς. Και οι τρεις ιστορες διαδραματζονται σε να δωμτιο, χωρς εξωτερικ πλνα και χωρς καννα χνος καλλιτεχνικς διεθυνσης. μως αυτ της δνει μια snuff ποιτητα, πως ακριβς και τα δο πρτα της σειρς Guinea Pig, που προκαλε το θεατ να συνεχσει να παρακολουθε. Προφανς αυτς ταν και ο στχος του Tamakichi Anaru, που πιθαντατα πολλο απ εσς να χετε ακοσει απ τη δουλει του στο ψευδ- snuff πορν PSYCHO: THE SNUFF REELS, που μπανει στην δια κατηγορα με αυτ και με τα GUINEA PIG: DEVILS EXPERIMENT και GUINEA PIG 2: FLOWER OF FLESH AND BLOOD, δηλαδ ψηλ στο πνθεον του shock ασιατικο σινεμ.

Σε κθε περπτωση το SUICIDE DOLLS εναι αρκετ αποκαρδιωτικ και δυσρεστο στε να ικανοποισει τους χωρς φραγμος κυνηγος gore, αν και απ ποστητα gore εναι αρκετ πιο συγκρατημνο απ τα προαναφερμενα Guinea Pigs αλλ και απ το αρρωστημνο PSYCHO: THE SNUFF REELS. Πντως η σκην του χαρακρι εναι απστευτα ρεαλιστικ, και αν δεν ξερα τι κυκλοφρησε το συνοδευτικ ντοκιμαντρ "The Making of Suicide Dolls" που περιγρφει τα gore εφ με σχολιασμ απ τον σκηνοθτη, ττε μλλον θα εχα παρμοια αντδραση με τον Charlie Sheen ταν εδε το GUINEA PIG 2: FLOWER OF FLESH AND BLOOD και ειδοποησε κατευθεαν το FBI!

Μνο για τους ιδιατερα θαρραλους κυνηγος gore, αν φυσικ καταφρετε να το εντοπσετε. Πντως αν κανες καταφρει και εντοπσει πουθεν κπια με αγγλικος υπτιτλους, ας μου ρξει να email, παρακαλ. Θα το εκτιμοσα πολ.
DVD Notes:
To SUICIDE DOLLS δεν χει κυκλοφορσει σε DVD στην Ελλδα.
DVD :
Δεν υπρχουν DVD εκδσεις προς το παρν.


.


.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstarstar

Gore
3
;

Users rating

(0 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa