b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


CORPSE MANIACORPSE MANIA (1981)
VENOMVENOM (1981)
SPASMSSPASMS (1983)
HORRIBLE HIGH HEELSHORRIBLE HIGH HEELS (1996)
ROBOTRIXROBOTRIX (1991)
THE UNTOLD STORYTHE UNTOLD STORY (1992)
EBOLA SYNDROMEEBOLA SYNDROME (1996)
THUNDER OF GIGANTIC SERPENTTHUNDER OF GIGANTIC SERPENT (1988)
OF UNKNOWN ORIGINOF UNKNOWN ORIGIN (1983)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
THE KILLER SNAKES (1975) ( )
: She Sha Shou
Age Line
18
  THE KILLER SNAKES  
:
: Sleaze, Sexploitation, , , ,
Chin Hung Kuei
Lin Feng, Kwok-Leung Gan, Maggie Lee
Kuang Ni
Run Me Shaw
Yung-Yu Chen
Yu Chi
Hsing-Lung Chiang
:
νας καταπιεσμνος νος που επικοινωνε με φδια τα χρησιμοποιε για να πρει εκδκηση απ σους τον κακομεταχειρζονται.
:
Συνθως το κοιν περιμνει τρελς μχες και χορογραφες kung fu ταν μιλμε για παραγωγ των Αδελφν Shaw, αλλ στην συγκεκριμνη περπτωση τα θρυλικ Χονγκ Κονγκζικα στοντιο βουτνε με το κεφλι σε sexploitation και sleaze περιοχς, που σγουρα ξνισαν το κοιν τους την εποχ. Το THE KILLER SNAKES εναι χωρς αμφιβολα μια απ τις πιο ανωμαλιρικες και βδελυρς παραγωγς που ρχονται απ το Χονγκ Κονγκ, φορτωμνο με τνους ακθαρτο sex και βα, και σγουρα εναι μια ταινα ενδιαφροντος για λους τους fans αρχντων του sleaze πως Joe DAmato, Jess Franco κλπ.

Το THE KILLER SNAKES αφηγεται την ιστορα ενς υπρ- loser νεαρο με ψυχολογικ τραματα απ την παιδικ του ηλικα που πιανε τους γονες του να ασχολονται με extreme bondage και σαδομαζοχιστικ ργια. Ο δικς μας δεν τα πει και πολ καλ με τους συνανθρπους του και με τη ζω του γενικτερα, και σε κθε ευκαιρα ληστεεται και κακομεταχειρζεται απ τα κθε λογς κακοποι στοιχεα του νυχτερινο Χονγκ Κονγκ. μως χει μια ειδικ σχση με τα φδια, που εναι και οι μοναδικο φλοι του, που γνεται ακμα μεγαλτερη ταν μα τραυματισμνη κμπρα τρυπνει σπτι του αφο το σκασε απ το διπλαν κατστημα ερπετν. ταν ο νος φροντζει το τραμα της γνονται αχριστοι φλοι και σιγ- σιγ κι λλα τραυματισμνα φδια κνουν την εμφνισ τους, και ο φλος μας δημιουργε τον δικ του προσωπικ στρατ.

Η αγαπημνη του, να κορτσι που διατηρε πγκο στην τοπικ αγορ τον στνει σε να ραντεβο λγω του ξαφνικο θαντου του πατρα της, και αυτ μαζ με ακμα μια επθεση απ μικροκακοποιος που τον ληστεουν συν το τι χνει τη δουλει του τον τσαντζει αφνταστα, οπτε ψχνει παρηγορι στα διφορα περιοδικ bondage, και στη συνχεια στον πλησιστερο οκο ανοχς. λα μως που η εργαζμενη κοπλα παρνει χαμπρι τι χει κποια λεφτ, οπτε στλνει τους δικος της να τον ληστψουν. Καθς μως τον χουν παγιδεσει σε να σκοτειν σοκκι, η κμπρα που χωρς να το ξρει εχε μαζ του επιτθεται στη συμμορα των κακοποιν και κατπιν παρτρυνσης απ το φλο μας τους αποτελεινει με το θανατηφρο τσμπημ της.

Εντωμεταξ η κοπλα του, καταρρακωμνη απ το θνατο του πατρα της και μην χοντας χρματα οτε να πληρσει το νοκι μιας και ο δικς μας της διλυσε τον πγκο πνω στην τσαντλα του, σκφτεται αλλαγ στην καριρα της με το πιο προσοδοφρο επγγελμα της πρνης.

Σντομα, και αφο πρε θρρος απ την δολοφονα της συμμορας του δρμου, ο δικς μας ελευθερνει λα τα φδια και ερπετ γενικτερα (συμπεριλαμβανομνων και δο Δρκων του Κμοδο) του διπλανο μαγαζιο, και ξεκινει να τιμωρσει λους σους τον υπβαλαν σε βασανιστρια και εξευτελισμος.

Αν και εναι λγο αργ ιδως στην αρχ, το THE KILLER SNAKES αποζημινει τον υγις σκεπτμενο exploitation θεατ με την παρουσαση του πιο παρακμιακο Χονγκ Κονγκ που χουμε δει. λες οι τοποθεσες του εναι σκοτεινς και αφιλξενες, εν σχεδν κανες απ τους χαρακτρες δεν εναι συμπαθητικς. Και πς να εναι λλωστε, ταν εκτς απ τον τρελαμνο φλο μας βλπουμε τον κθε λογς προαγωγ και μικροεγκληματα να οργιζει, και τις πρνες της γειτονις να εναι ακμα πιο κακβουλες. Ο μνος χαρακτρας που δεχνει κποια καλ στοιχεα εναι της καθς πρπει αγαπημνης του, που πντως η παρουσα της στην ταινα εναι αρκετ περιορισμνη και ψιλοδιακοσμητικ, με εξαρεση το πρα απ κθε εξγηση φινλε, που ο φλος μας αποδεικνει πραγματικ την αγπη του προς αυτν με να...θανατηφρο τσμπημα αγπης απ την κμπρα του!

Κατ τ λλα το THE KILLER SNAKES περιλαμβνει αρκετ sleazy δρμενα απ τη στιγμ που ο φλος μας αρχζει να εκδικεται λους σους τον βλαψαν, με μια πρνη να απαγγεται και να βιζεται τσο απ τον διο σο και απ τα φδια, με ειδικ περιποηση απ τους Δρκους του Κμοδο, εν εναι δεμνη χειροπδαρα και σχεδν αιωρεται σε οριζντια στση. Αυτ η σκην σως εναι απ τις πιο βρμικες που χω δει, και συγκρνεται νετα με οποιαδποτε αντστοιχη στις ταινες της Ilsa. Επσης τα highlights περιλαμβνουν λλη μια παρμοια σεξουαλικ αποκλνουσα συμπεριφορ, και μια αρκετ εντυπωσιακ μαζικ επθεση ερπετν στον τοπικ Δον Ζουν, που προηγουμνως εχε πρει την παρθενι της αγαπημνης του φλου μας βιζοντς την ταν αυτ ταν σχεδν ανασθητη απ το μεθσι. Μιλμε για πολ sleaze, χι αστεα!

Η δρση τω διαφρων ερπετν εναι πολ καλ γενικ, αν και χω αμφιβολες για το κατ πσο η παραγωγ χρησιμοποησε ειδικ εφ στις σκηνς κακομεταχερισης των φιδιν, εν οι βασιλικς κμπρες εναι πραγματικ εντυπωσιακς. σο για την ατμσφαιρα τα επαμε. Παρακμ και πλι παρακμ, με τις σεξουαλικς διαστροφς να χουν τον πρτο λγο, εν και τα κνητρα για τις πρξεις των πρωταγωνιστν και ιδως του φλου μας εναι τουλχιστον διφορομενα. Πντως η δρση εναι παροσα, εν τα δρμενα ιδως απ τη μση και μετ διατηρον ναν αρκετ καλ και γργορο ρυθμ.

Χονγκ Κονγκ sleaze σε λο της το βδελυρ μεγαλεο, που αξζει να βλφαρο απ λους τους φλους του εδους.
DVD Notes:
To THE KILLER SNAKES δεν χει κυκλοφορσει σε DVD στην Ελλδα.
DVD :
R3 Χονγκ Κονγκ (Celestial)

Η μοναδικ αυτ κδοση εναι χωρς περικοπς.


.


.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstarstarstar

Gore
2
;

Users rating

(0 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa