b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Δείτε επίσης
FRANKENSTEIN’S BLOODY TERRORFRANKENSTEIN’S BLOODY TERROR (1968)
WEREWOLF SHADOWWEREWOLF SHADOW (1971)
THE FURY OF THE WOLFMANTHE FURY OF THE WOLFMAN (1972)
THE CURSE OF THE WEREWOLFTHE CURSE OF THE WEREWOLF (1961)
DR JEKYLL VERSUS THE WEREWOLFDR JEKYLL VERSUS THE WEREWOLF (1972)
DRACULA PRISONER OF FRANKENSTEINDRACULA PRISONER OF FRANKENSTEIN (1972)
THE WEREWOLF OF WASHINGTONTHE WEREWOLF OF WASHINGTON (1973)
CRYPT OF THE LIVING DEADCRYPT OF THE LIVING DEAD (1973)
DAUGHTERS OF DARKNESSDAUGHTERS OF DARKNESS (1971)
LEGEND OF THE WEREWOLFLEGEND OF THE WEREWOLF (1975)
THE WEREWOLF AND THE YETITHE WEREWOLF AND THE YETI (1975)
CURSE OF THE DEVILCURSE OF THE DEVIL (1973)
HORROR RISES FROM THE TOMBHORROR RISES FROM THE TOMB (1973)
DRACULA’S GREAT LOVEDRACULA’S GREAT LOVE (1972)
TWINS OF EVILTWINS OF EVIL (1971)
BLOOD OF THE VIRGINSBLOOD OF THE VIRGINS (1967)
THE DEVIL'S NIGHTMARETHE DEVIL'S NIGHTMARE (1971)
WEREWOLF WOMANWEREWOLF WOMAN (1976)
DOG SOLDIERSDOG SOLDIERS (2002)
THE HOWLINGTHE HOWLING (1981)
NIGHT OF THE DEMONNIGHT OF THE DEMON (1980)
CONQUESTCONQUEST (1983)
DON'T GO NEAR THE PARKDON'T GO NEAR THE PARK (1979)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
 
 
PigeonKiller (Βαθμολογία: 0) στίς 02/11/2019 20:23

Πολύ βαρετή και κουραστική απτις χειροτερες με λυκάνθρωπους δεν αντέχεται.

PigeonKiller2014 (Βαθμολογία: 2) στίς 28/11/2015 21:11

Εεεε δεν λέει τίποτα. Δεν βλέπεται με τίποτα δεύτερη φορά σε παίρνει ο ύπνος. Μόνο για λάτρεις των πραγματικά κακών ταινιών.

ThanosM (Βαθμολογία: 4) στίς 09/05/2015 22:58

Μίας και είναι η πρώτη ταινία του Paul Naschy που είδα ήταν αρκετά καλή που θέλω να δω και τις υπόλοιπες αν και η ταινία είχε μερικές αργές στιγμές τις καλύπτει με ένα δυνατό τελείωμα και τα πολύ καλά πιστεύω εφέ του Λυκάνθρωπου. Και έχει τη μουσική του TENTACLES (1977) LOL!!!

Kroneberg (Βαθμολογία: 3) στίς 13/02/2009 18:31

Δεν είμαι και πολύ οπαδός των ταινιών του Naschy, λόγω του ότι οι ταινίες του μου φαίνονται, λίγο αργόσυρτες και μονότονες. Κάπως έτσι βρήκα και αυτήν, αν και είχε περισσότερο ενδιαφέρον από παλαιότερες του δημιουργίες. Είχαν πλάκα οι σκηνές όπου ο λυκάνθρωπος μάχονταν τα βαμπιρ, η ατμοσφαίρα ήταν καλή και είχε δυο τρεις σκηνές γυμνού. Για απόγευμα είναι καλή, αλλά τίποτα παραπάνω...

sleazy (Βαθμολογία: 3) στίς 21/04/2008 18:50

Ο αγωνιώδης λυκάνθρωπος Waldemar Daninsky και η κακή βαμπίρ Elizabeth Bathory καταδικάζονται στο θάνατο στους Μέσους χρόνους για τα εγκλήματά τους ενάντια στην ανθρωπότητα. Ο Waldermar ξαναζωντανεύει στον 20ό αιώνα από ζευγάρι ληστών (της κακιάς ώρας). Η Bathory ανασταίνεται από την πιστή και διαφθαρμένη μάγισσα υπηρέτη της ,την Erika . Ο Waldermar χρειάζεται την αγάπη της γλυκιάς και αγνής Karen για να βγάλει τη σατανική κατάρα του λυκανθρώπου απο μέσα του. Αλλά η Bathory έχει άλλα πιό κακόβουλα σχέδια στο μυαλό της για τον Waldemar. Ο Naschy δημιουργεί ικανώς μία έντονη, ομιχλώδης , γοτθική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, διατηρεί έναν σταθερό ρυθμό, έναν μυστηριώδη τόνο και μια καλή αίσθηση του φόβου. Το εντυπωσιακό μακιγιάζ του λυκάνθρωπου, μια συμπαθητική δόση γυμνού,η αιμόφυρτη βία, το συναρπαστικό τοπίο, μια απολαυστική συντροφιά ωραίων γυναικών, ο αστείος σε κάποια σημεία διάλογος, και η άγρια τελευταία αντιπαράθεση μεταξύ Waldermar και Bathory όλα κάνουν αυτήν την ταινία ένα κλασικό b-movie.

Megaterror (Βαθμολογία: 3) στίς 20/04/2008 23:28

Συμπαθητικό ταινιάκι, ο ορισμός θα έλεγα του b-movie. Τουλάχιστον δύο από τους πλέον κλασικούς χαρακτήρες ταινιών τρόμου -λυκάνθρωπος και βαμπίρ- είναι εδώ και αντιμάχονται. Και όχι οποιοδήποτε βαμπίρ, αλλά η αναστημένη ως βρυκόλακας πλέον θρυλική Κόμισσα Μπάθορυ με βελτιωμένες ικανότητες μάγισσας! Υπάρχουν περα απ'αυτούς 2 ακόμη βαμπίρ-φαντάσματα (αν έχω καταλαβει σωστά) καθώς και ένα ζόμπι. Ο λυκάνθρωπος αν και φανερά ψεύτικος με κουστούμι αποκριών, βγαίνει παγανιά τα βράδια με πανσέληνο προς αναζήτηση λείας. Αν προσθέσουμε και τους θνητούς ανθρώπους που συμμετέχουν, καταλαβαίνετε ότι επικρατεί κανονικός αχταρμάς χαρακτήρων σ'ένα ιδιόρρυθμο σόου! Κατά τ'άλλα η ταινία περιέχει άλλα στοιχεία που την ανεβάζουν όπως η μυστηριώδης γοτθική ατμόσφαιρα, ο γοτθικός ερωτισμός και το συναίσθημα καθώς και η αρκετά καλή μουσική που ταιριάζει με το συνολικό κλίμα της αλλόκοτης αυτής ταινίας. Οσοι δεν είστε ανεκτικοί σε πραγματικά παρακμιακές ταινίες μείνετε μακριά. Οι γνώστες του b-χώρου σπεύσατε για μια αλλόκοτη συνονθυλευματική εμπειρία...
Εντάξει είναι ανά διαστήματα λίγο βαρετή και νωχελική αλλά αξίζει να την δουν οι λάτρεις του είδους έστω μια φορά. O τίτλος της είναι μάλλον ατυχής. Πιο πολύ θα ταίριαζε ένας τίτλος τύπου "Werewolf vrs Countess Bathory". Αραγε από εδώ εμπνεύστηκαν νεότερες ταινίες τη σύγκρουση μεταξύ βαμπίρ και λυκανθρώπων(π.χ. Underworld)? Ο βαθμός μπαίνει τηρουμένων των αναλογιών...χεχε..

 
 

Login Username:

Password:Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2022 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa