b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Δείτε επίσης
THE WEREWOLF AND THE YETITHE WEREWOLF AND THE YETI (1975)
RAWHEAD REXRAWHEAD REX (1986)
ANTROPOPHAGUSANTROPOPHAGUS (1980)
CASTLE FREAKCASTLE FREAK (1995)
NIGHT OF THE BLOODY APESNIGHT OF THE BLOODY APES (1969)
CREEPCREEP (2004)
TOWER OF EVILTOWER OF EVIL (1972)
THE UNNAMABLETHE UNNAMABLE (1988)
RABID GRANNIESRABID GRANNIES (1988)
ROCK ‘N’ ROLL NIGHTMAREROCK ‘N’ ROLL NIGHTMARE (1987)
ANTHROPOPHAGOUS 2000ANTHROPOPHAGOUS 2000 (1999)
ABSURDABSURD (1981)
THE REPTILETHE REPTILE (1966)
NIGHT OF THE WEREWOLFNIGHT OF THE WEREWOLF (1980)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
 
 
mixosssz (Βαθμολογία: 5) στίς 19/03/2013 00:34

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΟΥΜΕ....
Η ΤΑΙΝΙΑ,ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΕΤΟ,ΑΝΕΜΠΝΕΥΣΤΟ ΚΑΚΟΤΕΧΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ.
ΜΕΧΡΙ....
...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Κ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΟΣΟ 5 ΣΠΛΑΤΕΡΟΤΑΙΝΙΕΣ ΜΑΖΙ.
Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ Ο ΦΡΕΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΟΡΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ Κ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΒΑΘΕΙ ΑΠΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
ΜΕΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΕΣΙΜΟ ΟΛΟΝΩΝ, ΕΧΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΗ-ΓΟΥΑΝΤΑ ΝΑ ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ.
ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ,ΛΟΙΠΟΝ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ.
ΠΝΙΓΜΟΙ,ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑΤΑ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ,ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ....Ο ΓΟΡΙΛΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΣΤΑΣΗ Κ ΝΑ ΚΟΥΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΝΤΕΡΑ ΣΑΝ ΠΥΡΣΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ/ΣΥΝΑΥΛΙΑ.
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ Κ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
5 ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Sorcerer (Βαθμολογία: 2) στίς 05/06/2010 14:56

Είναι μερικές φορές που όπως ξεκινάει μια ταινία χαίρεσαι για τα επόμενα 90-100-120 λεπτά που θα παρακολουθήσεις.Το Night of the demon δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Απλά συμπαθητικό με κάποιες καλές στιγμές αλλά αυστηρά για μία φορά μόνο.Κι αυτό διότι στερείται ταλέντου απο ηθοποιούς και απο σκηνοθέτη! Εν κατακλείδι..πολύ μέτριο, αλλά όχι εντελώς αδιάφορο!

pflashatos (Βαθμολογία: 1) στίς 27/11/2008 10:02

Πέρα από τις υπερβίαιες σκηνές και το σχετικά ακραίο gore, τουλάχιστον για την εποχή του, τίποτα το ιδιαίτερο. Αν δεν υπήρχαν οι αιματηρές σκηνές θα μ' έπιανε ύπνος

Kroneberg (Βαθμολογία: 2) στίς 24/06/2008 15:26

Συμπαθητική ταινία τρόμου, παρά τον εξαιρετικά χαμηλό προυπολογισμό. Φυσικά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στις αιματηρές επιθέσεις του πλάσματος (ειδικά όταν εισβάλει μέσα στο σπίτι).Επίσης η μουσική μου φάνηκε παντελώς αταίριαστη με την ταινία και ίσως με οποιαδήποτε ταινία τρόμου...

sleazy (Βαθμολογία: 2) στίς 17/05/2008 11:23

Μια ομάδα υποτιθέμενων φοιτητών πανεπιστημίου ενώνεται με τον καθηγητή τους για να βγεί στο δάσος για να επιδιώξει να βρεί ένα πλάσμα τύπου Bigfoot που σπέρνει την κόλαση γύρω από εκείνα τα μέρη. Αυτή η ερευνητική ομάδα πηγαίνει να βρεί κάποιο άτομο που έχει στείλει προφανώς μερικές επιστολές σε αυτόν τον καθηγητή για τα περιστατικά σε εκείνη την περιοχή αλλά όταν φθάνει η συμμορία στην κατοικία του κρύβεται και βγαίνει έπειτα με το τουφέκι του και λέει ότι πρέπει να πάει για κυνήγι...αμέσως. Η ομάδα εξερευνητών στήνει camping έξω από το σπίτι του. Ανακαλύπτουν μια τρελλό Wanda, μια γυναίκα που ζει σε μια απόμερη τοποθεσία εκεί στο δάσος μόνη της και αναφέρθηκε να έχει γεννήσει ένα τερατόμορφο μωρό μερικά έτη πριν. Δεν μιλά πολύ εν τούτοις. Και, υπάρχει ένας "Bigfoot" περιπλαμένος εκεί, που όταν πλησιάζει μας δείχνει την εικόνα από την προοπτική του με ένα κόκκινο πλαίσιο γύρω γύρω. Δέν είναι και ότι ευχάριστο εφέ. Μία καλή σκηνή είναι αυτή ενός νέου μοτοσυκλετιστή που χρησιμοποίησε τη φτωχή κρίση του στην επιλογή ενός θάμνου να "ανακουφιστεί"...που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή. Χαχαχα... Άλλη καλή σκηνή είναι μια όπου η ομάδα έχει τρυπώσει μέσα στο σπίτι της Wanda και όμως κάπως, παρά τις ψιλές προσπάθειές τους στην ενίσχυση των παραθύρων και των πορτών, ο Bigfoot μπαίνει μέσα και αφαιρεί ένα μέτρο έντερα ενός άτυχου και πανηγυρίζει γυρνώντας τα πέρα δώθε λες και ήταν οπαδός σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Το Bigfoot makeup είναι χάλια . Ήθελε αρκετή βελτίωση. Το "Night of the demon" είναι ένα αρκετά low budget b-movie. Δεν με ενοχλέι αυτό καθόλου. Έχει τις στιγμές του ακούσιου χιούμορ και καλού gore, αλλά είναι μία ταινία που πιθανώς δεν συστήνεις σε πολλούς ανθρώπους.(Άσχετο...τα greeklish θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τα ελληνικά μας...)

Megaterror (Βαθμολογία: 2) στίς 16/05/2008 23:54

Συμπαθητική b-ταινία τρόμου.Το πρόβλημα είναι ότι βλέποντας κάποιες σκηνές από πριν περιμένεις ότι θα δεις κάτι καλύτερο από αυτό που τελικά βλέπεις. Πράγματι το υπερβίαιο gore είναι αυτό που κρατάει το NIGHT OF THE DEMON όρθιο. Η υπόθεση είναι μέτρια από άποψη έμπνευσης αλλά το πρόβλημα δεν εντοπίζεται βασικά εκεί. Το βασικό πρόβλημα της ταινίας συνίσταται στην κακή έως τρισάθλια ηθοποιία καθώς και στα ανούσια μεγάλα βαρετά διαστήματα μεταξύ των φόνων. Φανερά ο δημιουργός της ήθελε να καλύψει τρύπες και να δόσει διάρκεια αλλά το παράκανε πιστεύω. Επιασα τον εαυτό μου να βαριέται σε αρκετά σημεία και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο ή άσχετο προς τη συνολική ποιότητα της ταινίας. Επιπλέον θα μπορούσαν να βελτιώσουν το τέρας της υπόθεσης βάζοντας τον ηθοποιό να φοράει έστω μια μάσκα τέρατος της σειράς. Διότι με ξενέρωσε η ανθρώπινη φάτσα του κτήνους με το υπόλοιπο σώμα να είναι τριχωτό-αρκουδιάρικο. Πάντως 2-3 αιματηρές στιγμές σου καρφώνονται στη μνήμη, όπως το ξερίζωμα του γεννητικού μορίου ενός φουκαρά μηχανόβιου που ξαπόστασε λίγο στο ύπαιθρο κάνοντας το μοιραίο λάθος να λερώσει την φυλλώδη φωλιά του ανθρωποειδούς κτήνους, αλλά πολύ περισσότερο το ξεκοίλιασμα ενός από τους ταξιδιώτες με τα έντερα του οποίου ο δαίμονάκος πανηγύριζε λες και ήταν σε κερκίδα γπέδου. Καλούτσικο αλλά για μια φορά μόνο...

Squirmy (Βαθμολογία: ) στίς 13/05/2008 14:35

Auto to ergo to eixa dei polu palia sto xwrio mou mikros otan phga mia mera sto klassiko gwniako video club kai tyxaia thn noikiasa. Twra pou to eida edw kai diavasa ton sxoliasmo katalava oti einai auto pou kapote eixa dei afou diavasa kai tous suntelestes. Me eixe tromaxei arketa, oxi o upoti8emenos bigfoot giati edw pou ta leme akoma kai se mikrh hlikia gelousa,giati entaxei pio polu san noikiasmeno apokriatiko koustoumi edeixne kai h prospa8eia ligh ki oxi kalh alla ok to olo sunais8hma pou evgaze h tainia htan skoteinotato kai diavolikotato me pragmatika gore stigmes doxas!

 
 

Login Username:

Password:Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2022 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa