b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


ORLOFF AND THE INVISIBLE MANORLOFF AND THE INVISIBLE MAN (1970)
DR. ORLOFF'S MONSTERDR. ORLOFF'S MONSTER (1964)
THE AWFUL DR. ORLOFTHE AWFUL DR. ORLOF (1962)
THE SINISTER EYES OF DR. ORLOFFTHE SINISTER EYES OF DR. ORLOFF (1973)
REVENGE IN THE HOUSE OF USHERREVENGE IN THE HOUSE OF USHER (1982)
SHE KILLED IN ECSTASYSHE KILLED IN ECSTASY (1971)
DR. PHIBES RISES AGAINDR. PHIBES RISES AGAIN (1972)
DEATH SMILED AT MURDERDEATH SMILED AT MURDER (1973)
THE DIABOLICAL DR. ZTHE DIABOLICAL DR. Z (1966)
CORRIDORS OF BLOODCORRIDORS OF BLOOD (1958)
HUNCHBACK OF THE MORGUEHUNCHBACK OF THE MORGUE (1973)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
THE SINISTER DR. ORLOFF (1984) ()
: El Siniestro Doctor Orloff
Age Line
18
  THE SINISTER DR. ORLOFF  
: ,
: Sexploitation, Sleaze, , , , , , ,
Jess Franco
Howard Vernon, Antonio Mayans, Rocio Freixas, Antonio Rebollo, Rafael Cayetano, Juan Soler, Angel Ordiales, Maria Paz Uceda, Maria Amor Olmo, Jess Franco, Lina Romay
Jess Franco
Jess Franco
Juan Soler
:

O σατανικς Δρ. Ορλφ διαφωνε με την δραστηριτητ του γιου του που απαγγει γυνακες και τις χρησιμοποιε σε πειρματα με στχο την ανσταση της νεκρς μητρας του.

:

The Sinister Dr. Orloff (1984) - Antonio Mayans, Howard Vernon
The Sinister Dr. Orloff (1984) 01Επιστροφ Jess Franco και Howard Vernon μετ απ περπου 10 χρνια στον Δρ. Ορλφ, μια μυθολογα την οποα ο Tio Jess επανεξτασε πολλς φορς κατ τη διρκεια της καριρας του με πολλς παραλλαγς και εκδοχς απ τη δεκαετα του 60 και μετ. Αυτ εναι η πρτη ταινα στα 80s με το νομα του διαβητου επιστμονα και γενικ δεν ξεφεγει απ τον καννα της εποχς που θελε τις περισστερες ταινες του Franco να εναι φτηνς παραγωγς γυρισμνες στα γργορα με αυξημνα exploitation στοιχεα και πολ λιγτερη τχνη απ τη δουλει του των περασμνων δεκαετιν.

The Sinister Dr. Orloff (1984) 02Η συγκεκριμνη υπθεση επαναλφθηκε με κπως καλτερο τρπο στο πιο φροντισμνο FACELESS του 1988, μια απ τις τελευταες πραγματικ καλς προσπθειες του Tio Jess πριν εξαφανιστε απ την επικαιρτητα επικεντρνοντας τη δραστηριτητ του σε φτηνιρικες τσοντολες και exloit-ις που πρασαν γενικ απαρατρητες.

The Sinister Dr. Orloff (1984) - Antonio Mayans, Roco FreixasΑυτ τη φορ πρωταγωνιστς εναι ο γιος του διαβητου Δρ. Ορλφ, Alfred (Antonio Mayans), που ακολουθντας πιστ τα χνη του πατρα του ξεμυαλζει ελευθερων ηθν γυνακες παρασροντας τις στο χειρουργικ τραπζι. Εκε προσπαθε να μεταβιβσει το πνεμα τους στη νεκρ μητρα του την οποα φιλοδοξε να επαναφρει στη ζω, με τον τυφλ και κουφ Andros (Rafael Cayetano) να εναι ο θηριδης βοηθς του που αναλαμβνει τις απαγωγς και την προετοιμασα των υποψφιων πειραματζωων

The Sinister Dr. Orloff (1984) - Jess Francoμως βρσκει σθεναρ αντσταση απ τον γερασμνο πατρα του (Howard Vernon) ο οποος μοιζει μετανιωμνος για τον παλι καλ καιρ και βλπει τον γιο του να παρασρεται ολονα και περισστερο στην δια τρλα που εχε κυριεσει και τον διο στο παρελθν. Ο νεαρς Orloff μως δεν πτοεται και συνεχζει το ανερο ργο του, πσο μλλον ταν τυχαα συναντει την γυνακα του τοπικο μπτσου που εναι ολιδια εμφανισιακ με τη μητρα του.

The Sinister Dr. Orloff (1984) 03Ο Jess Franco ασχολθηκε με τη συγκεκριμνη υπθεση παρμνη απ το ιστορικ EYES WITHOUT A FACE του 1960 και παραλλαγς αυτς σε πειρες ταινες σε λες τις περιδους του απ τη δεκαετα του 60 και μετ. Το THE SINISTER DR. ORLOFF δεν ξεφεγει απ τον καννα που τις θελε λες να παραφρζουν ακριβς το διο σενριο, αλλ επσης δεν ξεφεγει και απ τις γνριμες παγδες των σεναριακν αφελειν και της μη λογικς που επσης συναντμε σχεδν πντα. τσι λοιπν κι εδ, το σενριο εναι εντελς ευκαιριακ και τσο παρλογο που σε ορισμνες στιγμς γνεται ανεπιτδευτα αστεο.

The Sinister Dr. Orloff (1984) - Antonio Rebollo, Roco FreixasΗ σχση μεταξ του γερο- Orloff και του γιου του μνει μετωρη, πως ακριβς και η προλευση και η σχση του χαλκοειδος Andros με τους δυο τους. Μερικς υποτιθμενες κρσιμες αποκαλψεις που γνονται στο φινλε μπκαν στο σενριο για να δσουν τις αναγκαες απαντσεις κτι που δεν γνεται ποτ τουλχιστον σε ικανοποιητικ βαθμ, αλλ στο τλος της ημρας αυτ χει ελχιστη σημασα καθς λλο φανεται να εναι το επκεντρο στο THE SINISTER DR. ORLOFF.

The Sinister Dr. Orloff (1984) - Rafael CayetanoΚαι πως δη χουν μαντψει οι γνστες του ργου του Jess Franco, αυτ εναι ξεκθαρα το συνεχς sleazy και προκλητικ γυμν και οι ανωμαλιρικες σεξουαλικς καταστσεις οι οποες προφρονται απλχερα απ τον Tio Jess. χουμε αρκετ full frontal γυμν απ τις περισστερες πρωταγωνστριες, soft core πλνα με τη σσουλα, εν δεν λεπουν και περιπτξεις σαδομαζοχιστικο ενδιαφροντος πως μαστιγματα και τα συναφ.

The Sinister Dr. Orloff (1984) 04Η τση αυτ φανεται εχε γνει γνωστ στους περισστερους ηθοποιος της παραγωγς, που δεν μοιζουν να ενδιαφρονται να βελτισουν τις σταθερ ξλινες ερμηνεες τους, με εξαρεση βεβαως τον Howard Vernon που τον λγο χρνο που εναι σε πρτο πλνο φανεται αρκετ ορεξτος, πως και ο διος ο Jess Franco που εδ χει τον απαρατητο για εκενη την εποχ ρλο του politically incorrect κραγμνου gay χαρακτρα που χρησιμοποιετο σαν χιουμοριστικ στοιχεο σε πολλς ευρωπακς και μη παραγωγς.

The Sinister Dr. Orloff (1984) 05Αυτ που λεπουν εντελς εναι το στοιχεο τρμου που κουτσ- στραβ υπρχε στις πιο πολλς απ τις προηγομενες εμφανσεις του Dr. Orloff, πως και η ατμσφαιρα- σμα κατατεθν του Jess Franco. Τα μσα του THE SINISTER DR. ORLOFF εναι ιδιατερα περιορισμνα και αυτ μλλον κστισε στην καλλιτεχνικ διεθυνση του λου εγχειρματος που φανεται να γινε πρχειρα και βιαστικ, πως οι πλειοψηφα των ταινιν του Tio Jess τη δεκαετα του 80.

The Sinister Dr. Orloff (1984) 06Πντως το φινλε μχρι ενς σημεου ρεφρει το αργοκνητο και ολγον τι επαναλαμβανμενο θαμα που προηγεται τουλχιστον σο δεν υπρχουν οι σκηνς σεξ, σο και την αφελστατη και για λλη μια φορ γελοα αστυνομικ ρευνα που δεν θα μποροσε να λεπει απ μια περιπτεια του Δρ. Ορλφ. Προσωπικ το βρκα να απ τα κορυφαα στη συγκεκριμνη σειρ ταινιν και απ μνο του αρκε για να αναζητσει κανες αυτ την την αρκετ σπνια ταινα αφο φανερνει στην εντλεια τον μοχθηρ ψυχισμ του καλο γιατρο σως για πρτη φορ.

The Sinister Dr. Orloff (1984) - Howard Vernon is Dr. Orloff να τελεωμα που εναι να πιθαν να προκυψε τυχαα, αλλ που ακμα κι τσι αποδεικνεται να πανξυπνο και απλυτα αντξιο φινλε μετ απ 22 χρνια φιλμικν περιπετειν του φρικαλου Δρ. Ορλφ.

DVD Notes:

Δεν υπρχουν εκδσεις στη χρα μας.

DVD :

Δεν υπρχουν γνωστς εκδσεις προς το παρν..


.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstarstar

Gore
1
;

Users rating

(0 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa