b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

16 - 22 Μαΐου 2008

Την Παρασκευή ξεκινάμε ελπιδοφόρα με πολλές και καλές ταινίες για όλα τα γούστα. Πρώτα- πρώτα έχουμε στις 22:00 στο Star την περιπέτεια CRASH LANDING με καλό b-cast και στις 23:10 στο Mega υπάρχει το οπτικά εντυπωσιακό VERTICAL LIMIT. Στις 1:10 ο Charlie Sheen είναι μαζί με την Nastajia Kinski στο TERMINAL VELOCITY (ANT1) και στις 1:45 το Mega έχει την ταινία της εβδομάδας (για να μην πω του έτους) που είναι το σούπερ- ντούπερ NIGHT OF THE CREEPS, μια κλασική κωμωδία τρόμου των 80’s που θυμίζουμε ότι ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε DVD. Αρκετά νωρίτερα (00:00) υπάρχει το DARK HABITS του Almodovar και η υπέροχη τηλεοπτική βραδιά κλείνει στο Alter στις 2:15 με την post- apocalyptic περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας TC 2000.

Το Σάββατο στις 14:50 ο ΑΝΤ1 προβάλλει το άχαστο INDIANA JONES AND THE LAST CRUSADE και στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα το Star έχει το THE TRUMAN SHOW για άλλη μια φορά. Στις 2:00 το Alter έχει προγραμματίσει το θριλεράκι μυστηρίου MYSTERY WOMAN και στις 2:15 το Mega έχει για ακόμα μια φορά το BODY DOUBLE του De Palma.

Την Κυριακή στις 21:00 στον ΑΝΤ1 υπάρχει το αστυνομικό θρίλερ CHAOS και την ίδια ώρα στο Star ο ATTILA THE HUN. Στις 22:00 η ΝΕΤ έχει μπαμ- μπουμ στο χιλιοπαιγμένο CON AIR και στις 23:15 πάμε υποθαλάσσια στον ΑΝΤ1 με το SPRING BREAK: SHARK ATTACK. Στις 00:45 το Star προβάλλει το αρκετά ευχάριστο WRONG TURN και στις 2:00 το Alter έχει το NOTHING TO LOSE. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με δύο ταινίες που έχει το Star. Στις 2:30 υπάρχει το SOUL SURVIVORS και αμέσως μετά ο Chuck Norris αδικείται κατάφωρα μιας και το THE HERO AND THE TERROR έχει προγραμματιστεί για τις 4:15 τα ξημερώματα!

Την Δευτέρα στις 21:00 υπάρχει το remake του THE THOMAS CROWN AFFAIR (1999) στον Alpha και ακριβώς την ίδια ώρα στο Star το PAYCHECK. Στη 1:10 πλάκα έχει η νεανική κωμωδία WAITING στον ΑΝΤ1 ενώ στις 3:00 στο Star υπάρχει το θεϊκό THE KILLER του John Woo στο Star, μια ταινία που πρέπει να δουν όσοι δεν την έχουν δει.

Την Τρίτη σε ένα γενικά αδιάφορο πρόγραμμα ξεχωρίσαμε το ABOVE THE LAW με Steven Seagall που παίζεται για πολλοστή φορά στις 21:00 στο Star, την ίδια ώρα που το Alter προβάλλει επίσης για πολλοστή φορά το KINDERGARTEN COP. Από εκεί και πέρα υπάρχει στις 2:15 το Χονγκ Κονγκέζικο ξυλίκι LETHAL PANTHER 2 στο Alter και στις 3:00 στο Star το HARD BOILED του John Woo.

Την Τετάρτη λίγα αλλά καλά πράγματα, ένα από τα οποία είναι τα μεσάνυχτα στον Alpha (CONNIE AND CARLA DO L.A.). Επόμενη επιλογή το μπαμ- μπουμ GUNMEN με Christopher Lambert και Mario Van Peebles στο Mega (00:30) ενώ στις 00:15 υπάρχει το αδιάφορο θριλεράκι COLOR OF NIGHT στο Star. Στις 2:15 το Alter προβάλλει την ταινία τρόμου του Jim Wynorski, MORE MERCY, και στις 3:30 στο Star υπάρχει το πολύ καλό DEEP SHOCK (αυτό με τα ηλεκτροφόρα χέλια).

Την Πέμπτη τα μεσάνυχτα έχουμε WILD THINGS 2 στο Mega και στις 00:30 ο Jeffrey Combs και ο William Forsythe πρωταγωνιστούν στο SHARKMAN στο Star. Στη 1:10 στον ΑΝΤ1 υπάρχει η ταινία επιστημονικής φαντασίας CODE 46 και στη 1:30 ο Alpha προβάλλει την περιπέτεια HIGHWAY MEN, ενώ το πρόγραμμα κλείνει στις 2:15 στο Mega με την κωμωδία COPS AND ROBBERSONS με Chevy Chase και Jack Palance.

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa