b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

2 - 8 Μαΐου 2008

Την Παρασκευή ξεκινάμε στις 22:00 όπου το Star προβάλλει το HARRY POTTER AND THE CHAMBER OF SECRETS και στις 23:10 για ακόμα μια φορά υπάρχει το CLIFFHANGER στο Mega. Στις 1:10 μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΝΤ1 έχει το VAMPIRES του John Carpenter για πολλοστή φορά, ενώ στις 2:15 αξίζει η κωμωδία NOVOCAINE που υπάρχει στο Star. Την ίδια ώρα στο Alter υπάρχει το θρίλερ WHITE SKIN που κλείνει μια μέτρια Παρασκευή.

Το Σάββατο είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, αν εξαιρέσει κανείς το αριστουργηματικό RAIDERS OF THE LOST ARK που προβάλλει ο ΑΝΤ1 στις 14:50 το μεσημέρι. Από εκεί και πέρα έχουμε το θριλεράκι του σωρού HUSH τα μεσάνυχτα στο Mega και στις 1:00 στο Star την κωμωδία FREE MONEY με αρκετά καλό cast. Στις 2:00 το Alter προβάλλει την γενικά άγνωστη περιπέτεια WESTENDER ενώ αξίζει ένα βλέφαρο στην κωμωδία COPS AND ROBBERSONS που έχει το Mega στις 2:15 με Jack Palance στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τέλος, καλή είναι και η κλασική περιπέτεια με Mel Gibson THE YEAR OF LIVING DANGEROUSLY στις 2:45 στο Star.

Την Κυριακή στις 23:30 ο ΑΝΤ1 ξαναβάζει το SPEED 2: CRUISE CONTROL και σχεδόν την ίδια ώρα (23:15) το Star έχει την περιπετειούλα SPY GAME. Στη 1:45 το Star έχει το θρίλερ DEAD AWAKE και στις 2:00 ο Clint Eastwood είναι ο HIGH PLAINS DRIFTER στο Alter. Στις 2:15 πιθανότατα να αξίζει η Βρετανική κωμωδία STELLA STREET στο Mega και στις 3:45 για άλλη μια φορά τον τελευταίο καιρό το ADDAMS FAMILY VALUES θάβεται από την ώρα προβολής του (Star).

Τη Δευτέρα υπάρχει στις 21:00 το RULES OF ENGAGEMENT στον Alpha και την ίδια ώρα στο Star το OCEAN’S ELEVEN σε μια διπλή επιλογή mainstream περιπετειούλας. Στις 23:30 ο Schwarzenegger επιστρέφει στο Star με ακόμα μια προβολή του ERASER και στις 1:15 αξίζει τον κόπο το GREYSTOKE: THE LEGEND OF TARZAN, LORD OF THE APES που έχει ο ΑΝΤ1 για όσες και όσους δεν το έχουν δει.

Την Τρίτη τα πράγματα είναι απογοητευτικά με μόνο το Star να έχει κάτι που είναι άξιο αναφοράς. Ξεκινάει στις 21:00 με την περιπέτεια ALASKA και συνεχίζει στις 23:15 με το χιλιοπαιγμένο GHOST SHIP, και εν ολίγοις αυτά είναι τα μόνα που καταφέραμε να ξεχωρίσουμε.

Την Τετάρτη το Star έχει στις 21:00 το THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING, αλλά στις 23:00 η ΝΕΤ έχει την επιλογή της εβδομάδας που δεν είναι άλλη από το εκπληκτικό SIN CITY του Robert Rodriguez που παίζεται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Τα μεσάνυχτα ο Alpha ξαναβάζει το URBAN LEGEND και στις 2:30 ενδιαφέρον έχει το κοινωνικό BANG! BANG! YOU ARE DEAD που προβάλλεται στο Star.

Την Πέμπτη το Star έχει στις 21:00 το μοντέρνο WAR OF THE WORLDS και στις 1:10 ξεχωρίζει η Γαλλική περιπέτεια SWEAT στον ΑΝΤ1. Σχεδόν την ίδια ώρα (1:15) ο Alpha ξαναέχει το STARSHIP TROOPERS για άλλη μια φορά και από εκεί και πέρα έχουμε τα καλά να αρχίζουν αργά. Στις 1:45 NATURAL BORN KILLERS στο Alter, την ίδια ώρα στο Star το διασκεδαστικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας THRESHOLD και στις 3:30 στο ίδιο κανάλι την περιπέτεια I FOUGHT THE LAW.

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa