b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

18 - 24 Απριλίου 2008

Την Παρασκευή έχουμε λίγα πράγματα, λες και τα κανάλια υπολόγισαν το Classic Horror Mini Fest στο DaSein και διαμόρφωσαν ανάλογα το πρόγραμμα τους. Έτσι, τα μεσάνυχτα ο Alpha έχει το slasher SEE NO EVIL και στις 1:15 ο ΑΝΤ1 προβάλλει το ενδιαφέρον αστυνομικό θρίλερ TWO DAYS IN THE VALLEY. Στις 1:30 το Mega έχει το σέξι θριλεράκι FORBIDDEN SINS, ενώ στις 2:00 υπάρχει το ROMEO IS BLEEDING στον Alpha και στις 2:15 στο Alter το μπαμ- μπουμ με Brigitte Nielsen MISSION OF JUSTICE.

Το Σάββατο το μεσημέρι υπάρχει το αριστουργηματικό STAR WARS: THE EMPIRE STRIKES BACK στον ΑΝΤ1 στις 14:50 και η επόμενη επιλογή είναι στο Star στις 00:45 και είναι η περιπέτεια καταστροφής KILLER FLOOD: THE DAY THE DAM BROKE. Στις 2:15 ο Alpha έχει δράση με Michael Dudikoff στο SOLDIER BOYZ και στις 2:45 το Star συνεχίζει σε ύφος καταστροφής με το COMBUSTION, ενώ στις 2:30 το Mega έχει Stuart Gordon και το κλασικό FORTRESS. Στις 2:45 το Alter έχει το γουέστερν THE APPALOOSA από το 1977 με τους Marlon Brando και John Saxon.

Την Κυριακή τα μεσάνυχτα η MARY REILLY είναι για άλλη μια φορά στο Mega και στις 2:00 ο Clint Eastwood λέει (ξανά) PLAY MISTY FOR ME, ενώ στις 3:00 το Star έχει επίσης για πολλοστή φορά το HARLEM NIGHTS. Από εκεί και πέρα το χάος, σε μια απογοητευτική τηλεοπτική Κυριακή.

Τη Δευτέρα ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα, κάτι που προβλέψιμα επηρεάζει τις ταινίες των καναλιών. Έτσι, ενδιαφέρον έχει στις 23:00 στον Alpha το MYSTIC RIVER και στις 00:50 στον ΑΝΤ1 το MASTER AND COMMANDER: THE FAR SIDE OF THE WORLD. Στις 00:30 πλάκα έχει η περιπέτεια THE DIAMOND OF JERU στο Alter και στη 1:00 η ΝΕΤ προβάλλει το κλασικό NOTORIOUS του Hitchcock. Τέλος μπορούμε να ξαναδούμε το χαοτικό αλλά διασκεδαστικό μίγμα κινουμένων σχεδίων και φιλμ νουάρ COOL WORLD στο Star στις 4:15 (!).

Την Τρίτη έχουμε ακόμα λιγότερες επιλογές από τις οποίες μόλις και μετά βίας ξεχωρίσαμε το CITY OF ANGELS στις 23:15 στο Star, άντε και το SPARTACUS στις 21:00 στο Alter.

Την Τετάρτη έχουμε κάπως περισσότερες επιλογές. Στις 21:00 ξεχωρίζει το EMPIRE στο Alter, η περιπέτεια TOWER OF THE FIRSTBORN την ίδια ώρα στον Alpha και το μοντέρνο THE GREAT GATSBY στις 23:20 στον ΑΝΤ1. Στη 1:15 στο Star υπάρχει το ABOUT SCHMIDT ενώ η ΝΕΤ στη 1:45 έχει το θρίλερ DEAD SILENT. Την ίδια ακριβώς ώρα υπάρχει η τρομερή υποβρύχια περιπέτεια THE DEEP στο Mega, η οποία είναι και η επιλογή της εβδομάδας.

Την Πέμπτη έχουμε νωρίς- νωρίς (13:00) την περιπέτεια THE GREAT OUTDOORS στο Alter και από εκεί και πέρα υπάρχει πληθώρα επιλογών από θρησκευτικές και ιστορικές ταινίες, ενώ από τις υπόλοιπες έχουμε στις 21:00 το THE BODY στο Star.

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa