b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

22 - 28 Φεβρουαρίου 2008

Την Παρασκευή έχουμε την Cynthia Rothrock να μη χαρίζει κάστανα στο RAGE AND HONOUR (00:40, ΑΝΤ1) και στις 2:15 το Star προβάλει το STEALING CANDY. Στις 2:30 υπάρχει το κλασικό DUNE του David Lynch στο Alter και στις 4:00 τα ξημερώματα ο Terence Hill και ο Henry Fonda είναι στο Star και στο MY NAME IS NOBODY που θάβεται βάναυσα από την ώρα προβολής για άλλη μια φορά.

Το Σάββατο τα ενδιαφέροντα ξεκινούν από τις 22:30 όταν και το Star προβάλλει για πολλοστή φορά το INTERVIEW WITH A VAMPIRE. Στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα το ίδιο κανάλι έχει προγραμματίσει το θρίλερ POINT OF ORIGIN, ενώ στις 2:00 υπάρχει το εργάκι τρόμου SESSION 9 στο Mega. Την ίδια ώρα το Alter έχει το μεταγενέστερο γουέστερν με τον John Wayne, THE SHOOTIST, και το πρόγραμμα συμπληρώνεται στις 2:45 στο Star με την επιλογή της εβδομάδας που είναι η βίαιη αστυνομική περιπέτεια SHARKY’S MACHINE με τον Burt Reynolds στα καλύτερα του.

Την Κυριακή στις 21:00 υπάρχει για άλλη μια φορά το END OF DAYS με Schwarzenegger στον ΑΝΤ1 και αμέσως μετά (23:30) στο ίδιο κανάλι υπάρχει το ατμοσφαιρικό θρίλερ μυστηρίου BIRTH. Επίσης στις 21:00 το Star έχει δράση με Jackie Chan στο THE MYTH και στις 23:30 πάλι το Star έχει BLADE 2. Στις 00:45 το Mega έχει προγραμματίσει την κωμωδία SLACKERS και στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα υπάρχει το CHINESE HEROES στο Alter για τους φίλους των πολεμικών τεχνών.

Τη Δευτέρα υπάρχουν ως συνήθως ελάχιστες επιλογές, με μια από αυτές να είναι το χιλιοπαιγμένο BLOW τα μεσάνυχτα στον Alpha. Στις 2:00 το Star ξαναπαίζει το FREDDY VS JASON και στις 2:15 το Alter έχει το Γαλλικό SISTERTHERESA.COM 8. Η πιο ενδιαφέρουσα ταινία της ημέρας είναι σε απαγορευτική ώρα (4:00) και είναι το DEATH TO SMOOCHY στο Star. Εναλλακτικά, πάντα υπάρχουν οι MASTERS OF HORROR στο ΣΚΑΪ, έστω και σε επανάληψη.

Την Τρίτη έχουμε αρκετό περισσότερο υλικό, με πρώτο το TERMINATOR 2: JUDGEMENT DAY στις 21:00 στο Star. Συνεχίζουμε στη 1:30 με κλασικό Chuck Norris στο LONE WOLF McQUADE και στις 2:00 υπάρχει το θρίλερ τρόμου CUBBY HOUSE στο Star. Στις 2:15 ο Michael Dudikoff είναι στο Alter με το RESCUE ME και στις 3:45 το Star έχει το χαβαλεδιάρικο DRAGON STORM με δράκους που βγάζουν φωτιές και αρκετή δράση.

Την Τετάρτη έχουμε το ατμοσφαιρικό THEY σε παραγωγή Wes Craven στις 00:45 στο Mega και στις 2:15 το θρίλερ THE BLACK WIDOW στο Alter. Η πιο ενδιαφέρουσα ταινία της βραδιάς είναι ως συνήθως σε ώρα για σκληρούς ξενύχτηδες (4:30) στο Star και είναι το DEEP SHOCK, μια ταινία με ηλεκτροφόρα χέλια που άξιζε καλύτερης μεταχείρισης από το κανάλι που προτίμησε να βάλει νωρίτερα το χιλιοπαιγμένο CHILDREN OF A LESSER GOD.

Την Πέμπτη δύσκολα χάνεται το Θ.Β. ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ που προβάλλει η ΝΕΤ στις 19:00 ενώ ο χαβαλές συνεχίζεται τα μεσάνυχτα στο Mega και στο HUDSON HAWK. Πριν από αυτό (21:00) υπάρχει το PRIMAL FEAR για άλλη μια φορά τον τελευταίο καιρό στο Star και στις 2:00 έχουμε το επίσης πολυπαιγμένο BLACKWOODS στο ίδιο κανάλι.

Αυτά τα λίγα.

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa