b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

R.I.P. Angus Scrimm
R.I.P. Angus Scrimm


10/01/2016 13:17


Ακόμα ένα Ιερό Τέρας της σκηνής του τρόμου άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο. Σε ηλικία 89 ετών, όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρα internet media, πέθανε από φυσικά αίτια ο θρυλικός Angus Scrimm, γνωστός για τον ρόλο του ως The Tall Man στη σειρά ταινιών PHANTASM του Don Coscarelli. Ο γεννημένος το 1936 Αμερικανός ηθοποιός πήρε επάξια τη θέση του στο πάνθεον της σκηνής κυρίως με αυτό το ρόλο. Με το επιβλητικό παρουσιαστικό του και την βαθιά του φωνή ο γεννημένος ως Lawrence Rory Guy ηθοποιός έδωσε το στίγμα του δημιουργώντας έναν από τους τρομακτικότερους και πιο μυστηριώδεις κακούς στο σινεμά τρόμου.

Εκτός από τις 4 ταινίες της σειράς PHANTASM, ο Angus Scrimm θα εμφανιστεί επίσης στην 5η συνέχεια η οποία βρίσκεται σε post- production ενώ είχε και άλλους αξιομνημόνευτους ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως τα SUBSPECIES, MINDWARP, SCREAM BLOODY MURDER, "CHOPPING MALL", MASTERS OF HORROR, WISHMASTER και των πιο πρόσφατων JOHN DIES AT THE END και I SELL THE DEAD.

Καλό ταξίδι, "boyyyyy"!

Πηγή: bloody-disgusting.com, ew.com



Τελευταίοι 5 σχολιασμοί μελών

veriaris στίς 11/01/2016 03:47

Γιάννης Δημούλας (-VERIARIS-): Τωρα στεναχωρεθηκα! Απο το Phantasm τον γνωρισα κι εγω (ειναι στο top 5 των πιο αγαπημενων μου ταινιων) και απο τοτε εχω δει τις περισσοτερες ταινιες του. Νομιζω επαιζε και στην ταινια του Κοσκαρελλι στη σειρα MASTERS OF HORROR (αυτη με τον Moonface...αν δεν κανω λαθος) ενω σχετικα προσφατα ανακαλυψα το THE LOST EMPIRE...μια ταινια που τα εχει ολα και συνδιαζει τους αγγελους του Τσαρλι με νιντζα και μονομαχους!!! Πως και πως περιμενω κι εγω το 5ο μερος του Phantasm...αν και το trailer (που κυκλοφορησε εδω κι 1 χρονο περιπου) δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι...




Σχολιάστε αυτό το νέο.



Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa