b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


BLACK MAMA WHITE MAMABLACK MAMA WHITE MAMA (1973)
ZOMBIE 4: AFTER DEATHZOMBIE 4: AFTER DEATH (1988)
THE THIRSTY DEADTHE THIRSTY DEAD (1974)
THE LAST HUNTERTHE LAST HUNTER (1980)
KUNG FU FROM BEYOND THE GRAVEKUNG FU FROM BEYOND THE GRAVE (1982)
EATEN ALIVE!EATEN ALIVE! (1980)
BLOOD TIDEBLOOD TIDE (1982)
SAMURAI REINCARNATIONSAMURAI REINCARNATION (1981)
CEMETERY OF TERRORCEMETERY OF TERROR (1985)
TOUGH TO KILLTOUGH TO KILL (1978)
MEGAFORCEMEGAFORCE (1982)
ROBO VAMPIREROBO VAMPIRE (1988)
THE BRIDES OF FU MANCHUTHE BRIDES OF FU MANCHU (1966)
CANNIBAL APOCALYPSECANNIBAL APOCALYPSE (1980)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
RAW FORCE (1982) (, )
A.K.A.: Shogun Island, Kung Fu Cannibals
:
Age Line
15
  RAW FORCE  
: , , ,
: Sexploitation, Sleaze, , , , , , Gore
Edward D. Murphy
Cameron Mitchell, Geoffrey Binney, Hope Holiday, Ralph Lombardi, John Locke, Jillian Kesner, John Dresden, Jennifer Holmes, Rey King, Carla Reynolds, Carl Anthony
Edward D. Murphy
Lawrence Woolner, Frank E. Johnson
Walter Murphy
Frank E. Johnson
Eric Lindemann
:

Μια ομδα ειδικν στις πολεμικς τχνες ναυαγον σε τροπικ νησ και αντιμετωπζουν μια συμμορα ναζ δουλεμπρων και μια ομδα κανβαλων μοναχν που χουν στρατι ζμπι υπ τις διαταγς τους.

:

Raw Force 1Να κι λλη μια ταινα απ εκενες για τις οποες ζομε κι αναπνουμε εδ στο site. Πρκειται για μια αρκετ γνωστ πλον στους exploitation κκλους ταινα δρσης γυρισμνη στις Φιλιππνες, που προσπαθε να χωρσει μσα σε 85 λεπτ σα περισστερα μπορε απ το ευρτερο φσμα του exploitation σινεμ και- περιργως- μχρι ενς σημεου τα καταφρει περφημα. Φυσικ, δεν πρκειται για την τυπικ ταινα δρσης που ενδεχομνως χει συνηθσει το σημεριν κοιν, αλλ εναι μια κλασικ ταινα της χρυσς εποχς του βντεο που τα ρφια των αγαπημνων βντεο κλαμπ ταν γεμτα με αντστοιχες παραγωγς απ Ιταλα, Λατινικ Αμερικ και φυσικ Ασα.

Raw Force 2Πρκειται για την απστευτα Trashy ιστορα μιας ομδας ειδικν των πολεμικν τεχνν που επιβανουν στο πλοο του καπετν Harry Dodds (Cameron Mitchell) και θλουν να πνε στο νησ με το εγλωττο νομα Warrior Island, στο οποο ο μθος θλει τους ατιμασμνους ειδικος πολεμικν τεχνν να πηγανουν για να δσουν τλος στη ζω τους. μως οι φλοι μας δεν ξρουν τι το νησ εναι η δρα σατανικν μοναχν που εξασκον τον κανιβαλισμ και χρησιμοποιον τις δυνμεις τους για να συντηρον μια στρατι απ ζμπι- πολεμιστς.

Raw Force 3Με τα πολλ, η αταριαστη παρα ναυαγε στο εν λγω νησ ταν μια ομδα δουλμπορων υπ την αρχηγα του νοσταλγο του Χτλερ Thomas Speer (Ralph Lombardi) που προμηθεουν τους μοναχος με θηλυκ σρκα που θα ικανοποισει τις κανιβαλικς ορξεις τους , τους παρασρει εκε. Προηγουμνως εχαν προηγηθε αρκετς συναντσεις με τα τσιρκια του γερμανο σωσα του Χτλερ, αλλ τρα η ομδα εκτς απ αυτος χει να αντιμετωπσει και τους αιμοδιψες μοναχος που θλουν να τεστρουν τις ικαντητες των μελν της ομδας στη μχη ενντια στα ζμπι που κρατον στα μπουντρομια του νησιο.

Raw Force 4πως φανεται απ την περληψη, η υπθεση δεν χει καμα λογικ και εναι εντελς ευκαιριακ, αλλ ο στχος του για πρτη φορ σκηνοθτη Edward D. Murphy (MAD DOCTOR OF BLOOD ISLAND) δεν εναι να παρουσισει μια τυπικ περιπτεια δρσης. Το RAW FORCE εναι μια αρκετ διασκεδαστικ συρραφ λων ανεξαιρτως των exploitation στοιχεων που μποροσε να σκεφτε το σενριο.

Raw Force 5Ασταμτητο ανατιο γυμν, με λες τις θηλυκς παρουσες εκτς της Hope Holiday να βγζουν κποια λα τα ροχα τους, εξσου πλοσιο gore και βα, συνεχμενες κακοστημνες σκηνς πολεμικν τεχνν και δρσης, γραφικος χαρακτρες με πρτο και καλτερο τον ξεκαρδιστικ σωσα του Χτλερ και τους ασιτες ναζ ακλουθος του, ζμπι, κανιβαλισμ, σαρκοφγα πιρνχας και πολλ λλα.

Raw Force 6Το πρτο μρος της ταινας αναλνεται κυρως σε ευκαιριακ σκηνικ, πως την επσκεψη ορισμνων εκ των μελν της ομδας στο τοπικ οκο ανοχς και διφορες μχες με κακος που πντα ξεφυτρνουν εκε που δεν τους περιμνει κανες. Το κυρως πιτο βρσκεται στο τελευταο μισωρο που χουμε την ομδα να καταφθνει στο νησ των μοναχν, που βρσκεται και συγκεντρωμνη η δρση της ταινας, αλλ μχρι ττε οι exploitation fans χουν φθονο υλικ για να μπξουν τα δντια τους.

Raw Force 7Το υλικ αυτ περιλαμβνει μεταξ λλων πολλς επιτηδευμνους και μη κωμικος διαλγους, ερμηνεες που στκονται στο ψος της παραγωγς και να γενικ φρενρη ρυθμ που δεν κοπζει σχεδν ποτ. λα εμπλουτζονται με συνεχμενες σεξιστικς ατκες, αρκετ κακεντρεχς γλιο απ τους σατανικος μοναχος, πιστολδι, εκρξεις και αξιαγπητα αφελες χορογραφες πολεμικν τεχνν. Τα μουστκια λων των πρωταγωνιστν χουν επσης πολ μεγλο ενδιαφρον, σο και το ντσιμ τους, εν τα ζμπι εναι κυρως επηρεασμνα απ το ασιατικ μοντλο που συναντμε σε ταινες πως KUNG FU FROM BEYOND THE GRAVE και SAMURAI REINCARNATION.

Raw Force 8Πντως υπρχουν στοιχεα που αξζει να σχολιαστον, πως η σχετικ σοβαρτητα με την οποα προσεγγζει ο σκηνοθτης το λο εγχερημα. Το χιομορ σε πολλ σημεα εναι επιτηδευμνο, ξυπνο και αρκετ επιτυχημνο και σε λλα χι τσο. Ειδικ αναφορ πρπει να δοθε στην ιδα του σεναριογρφου να εισγει μια ακαθριστη φων που κνει διφορες χιουμοριστικς ανακοινσεις απ τα μεγφωνα, οι οποες κατ καννα εναι προντα θεκς μπνευσης και κποιος πρπει να τις ακοσει στην πρξη για να τις εκτιμσει. Προν εξσου θεκς μπνευσης εναι και ο ττλος της Ελληνικς βιντεοκαστας, Οι Βιαστς, που ναι μεν δεν χει καμα επαφ με την ταινα, αλλ δνει ακμα να κνητρο για τους εγχριους exploitation fans!

Raw Force 9λοι οι πρωταγωνιστς προσπαθον να παραδδουν τις ατκες τους με επαγγελματισμ και χωρς να παρασρονται απ τον ρυθμ και την τρλα του σεναρου. Η κατξανθη μπατσνα των ειδικν δυνμεων της αστυνομας, ονματι Cookie, δεν θα μποροσε να μενει ασχολαστη, πως και ο δη πλιουρας εκενη την εποχ Cameron Mitchell ο οποος βρσκεται 100% εντς κλματος και φανεται να το διασκεδζει σο οι περισστεροι συμπρωταγωνιστς του. Επσης υπρχει και μια μικρ εμφνιση της Camille Keaton (I SPIT ON YOUR GRAVE).

Raw Force 10Ξεκθαρα, κανες πρπει να εναι σκληραγωγημνος exploitation fan για να εκτιμσει το RAW FORCE πως θα το θελαν οι συντελεστς του. Απευθνεται εξ ολοκλρου σε μπειρους της χρυσς εποχς του VHS και παραδδει τα αγαθ πως θα περμενε κανες απ μια Φιλιππινζικη παραγωγ που σβεται την κληρονομι που της φησε το σινεμ των Eddie Romero και Gerardo de Leon. Οι πολλς κακοτοπις υπρχουν περνον σε δετερη μορα πσω απ τα υπροχα τραγελαφικ σκηνικ που ρχονται κατ ριπς, σαν το πολυβλο των πρωταγωνιστν που δεν κοπζει παρ μνο ταν πφτουν οι ττλοι τλους και αφνει τους εκπαιδευμνους exploitation fans με να πλατ χαμγελο ικανοποησης για τα 85 λεπτ που πρασαν με μυαλα διασκεδαστικ τρπο.

DVD Notes:

Δεν υπρχουν γνωστς κυκλοφορες στη χρα μας.

DVD :

R0 Αμερικ (Desert Island Films)
R0 Αμερικ (Force Five) - Grindhouse Experience Vol. 1, μαζ με λλες 19 ταινες

Και οι δο εκδσεις εναι πιθαντατα χωρς περικοπς και με ποιτητα εικνας VHS, αλλ εναι εξαιρετικ δυσερετες αφο χουν εξαντληθε εδ και καιρ..


.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstarstar

Gore
3
;

Users rating

(0 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa