b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

TiiiNewzFilms: Η εκδίκηση των home made movies
TiiiNewzFilms: Η εκδίκηση των home made movies


11/07/2008 20:33


Από τη στιγμή που στη χώρα μας ουσιαστικά δεν υπάρχουν ευκαιρίες και χρηματοδότηση σε νέους δημιουργούς, τουλάχιστον είναι ελπιδοφόρο να βλέπει κανείς νέους ανθρώπους χωρίς χρήμα αλλά με μεράκι και αγάπη για το σινεμά να ακολουθούν τα χνάρια άλλων ανεξάρτητων δημιουργών και από το τίποτα να αποτυπώνουν τα όνειρα τους σε βίντεο αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

tiiinewzfilms logo


Έτσι, τις προάλλες χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν λάβαμε ένα email από τους φίλους της νέας ανεξάρτητης ομάδας παραγωγής ταινιών TiiiNewzFilms που βρίσκεται και έχει δραστηριότητα στη χώρα μας και είπα να τους κάνω ένα μικρό αφιερωματάκι μιας και μπήκαμε στο καλοκαίρι και οι ανάγκες για ποιοτικές ταινίες όλο και μεγαλώνουν, ενώ η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη (ΚΑΘΑΡΣΗ) αργεί ακόμα!

v for veronica picΠρόκειται για μια ομάδα νέων ανεξάρτητων δημιουργών που υπάρχει εδώ και περίπου 2 χρόνια και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με το ανεξάρτητο φιλμάκι διάρκειας 37 λεπτών με τίτλο «V FOR VERONICA» που γυρίστηκε με το δυσθεώρητο budget των €0. Η συγκεκριμένη no- budget ιστορία της ομώνυμης πόρνης κυκλοφόρησε αρκετά στα γνώριμα ιντερνετικά κανάλια και απέκτησε την απαραίτητη cult φήμη, σε σημείο που η υποδοχή του κοινού έκανε την ομάδα TiiiNewzFilms να διοργανώσει το 2007 το "C-Movie Festival" με τη συμμετοχή των ταινιών "DAJENECH", "Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΩΝ NINJA", "KARATE – ΤΥΦΛΗ ΦΥΓΗ" και φυσικά του "V FOR VERONICA".

Πριν Σε ΣκοτώσωΔυστυχώς για τους Έλληνες σινεφίλ, το συγκεκριμένο φεστιβάλ δεν έγινε ποτέ, αλλά η VERONICA παίχτηκε τελικά την τρίτη μέρα του "Mini-Short Festival" στo switch-on στην Αθήνα. Από τότε, η ομάδα TiiiNewzFilms ασχολείται με τα γυρίσματα της 2ης ταινίας της TiiiNewzFilms με τίτλο «ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ» που θα αποτελέσει το θεματικό prequel του «V FOR VERONICA» και μια ωριμότερη προσέγγιση των δημιουργών στο χώρο των b-movies (c-movies όπως χαριτολογώντας τις αποκαλούν οι ίδιοι).

Πριν Σε ΣκοτώσωΕντωμεταξύ, οι δραστηριότητες της ομάδας δεν σταματούν εκεί καθώς υπάρχουν αρκετά ακόμα projects στα σκαριά όπως βίντεο κλιπ νέων μουσικών συγκροτημάτων, video art projects και άλλα συναφή.

Ελπίζουμε τέτοιες προσπάθειες από νέους δημιουργούς να συνεχιστούν και να εμπνεύσουν κι άλλους σε μια χώρα που μόνο φιλική δεν είναι προς τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Όχι τίποτα άλλο, μπας και κανείς ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του home movie making και σταματήσουν επιτέλους οι ατελείωτες κουραστικές και κλισαρισμένες ταινίες από τους ίδιους και τους ίδιους και δούμε επιτέλους κάτι διαφορετικό.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site της TiiiNewzFilms για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τα projects και τους συντελεστές της ομάδας, trailers, posters, ακόμα και full downloads των ταινιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλιασμοί για αυτό το νέο.


Σχολιάστε αυτό το νέο.



Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa